Klachten & Retourneren | Minisweety.be

Klachten & Retourneren

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@minisweety.be. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Product ruilen


Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via info@minisweety.be. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.


Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@minisweety.be.
Hoe kunt u een artikel ruilen of retourneren?
1) Download onze retourformulier
2) Print het formulier uit en vul deze volledig in zodat wij uw retouraanraag zo spoedig mogelijk kunnen verwerken.
3) Voeg het retourformulier bij het product dat u wilt retourneren/ruilen en stuur ze terug naar het onderstaand adres:
Mini Sweety
Stokerijstraat 32
8800 Roeselare
België
4) Wij sturen u een bevestigingsmail wanneer wij uw retourzending otvangen en verwerkt hebben.
Let op! Retourzending zonder retourformulier zal eventueel met vertraging verwerkt worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Uitzondering maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.


 
Nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN