Betaling | Mini Sweety

Betaling

Bij minisweety.be heeft u keuze uit verschillende betaalmogelijkheden.  Hieronder vindt u een overzicht van verschillende betaalmethodes. Ze zijn bij ons allemaal gratis.

Bancontact/MisterCash
Bancontact/MisterCash is heel populair bij onze Belgische klanten. De klant kan via deze service direct online afrekenen, via zijn eigen vertrouwde bankomgeving. Bancontact/MisterCash is een standaardapplicatie op de kaarten die de Belgische banken uitgeven bij het openen van een rekening.

iDEAL
Met iDeal betaalt de klant, veilig en snel via de eigen vertrouwde bankomgeving. iDeal is in Nederland al jaren de meest populaire betaalmethode bij de online shoppers.

Paypal
PayPal wordt wereldwijd gebruikt om online te betalen. Het gebruik van PayPal is gratis en de klant betaalt direct online via creditcard, bankoverschrijving of het PayPal-saldo.

  Overboeking (overschrijving vooraf)
De naam van de betaalmethode zegt het al... Bij de keuze voor overboeking regelt de klant de betaling via bankoverschrijving. Wanneer de klant kiest voor deze betaalwijze ontvangt hij/zij de betalingsinformatie direct op zijn scherm of per e-mail. Nadat de order is betaald, kunnen we de order verder verwerken. Met de komst van SEPA en IBAN kan men wereldwijd betaling ontvangen. Sommige klanten verwarren overboekeing met achteraf betalen. Wanneer u kiest voor deze betaalmethode, wordt uw bestelling 7 dagen bij ons gereserveerd. Indien er geen betaling volgt binnen deze periode, wordt de bestelling geannuleerd.

Sofort Banking
Sofort Banking maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen te betalen via de eigen vertrouwde bankomgeving. Deze betaalmethode word niet alleen in Duitsland veel gebruikt maar ook in landen zoals Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Hungarije, België, Frankrijk, Italië en Spanje.
 
  Creditcard

Betaal direct en eenvoudig met een creditcard Mastercard, Visa en American Express.

Mislukte betaling

Wanneer de betaling voor uw bestelling mislukt is kunt u nog op verschillende manieren betalen:
overschrijving: T.a.v. Mini Sweety -
IBAN: BE27 7360 1799 4473 (KREDBEBB) - Mededeling: Uw ordernummer
betaallink: deze kunt u aanvragen via info@minisweety.be

Nieuwsbrief
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN